Ahkeran Ilona Mononen Dublinin EM-maastoon

PM-pronssia maastojuoksussa napannut Ahkeran Ilona Mononen testaa seuraavaksi vauhtinsa EM-kisoissa. Mirja Hussain

ESS

Suomi osallistuu seitsemän urheilijan joukkueella maastojuoksun Euroopan mestaruuskilpailuihin 12. joulukuuta Dublinissa, Irlannissa.

Naisten 8 kilometrin kilpailun juoksevat aiemmin tänä syksynä PM-kilpailuissa Ruotsin Tullingessa viidenneksi yltänyt Gamlakarleby IF:n Nina Chydenius sekä Rovaniemen Lapin Johanna Peiponen.

PM-kilpailujen naisten sarjassa kuudenneksi juossut Pedersören Falkenin Nathalie Blomqvist kilpailee Irlannissa 22-vuotiaiden ikäluokassa, jossa kilpailumatka on 6 kilometriä.

19-vuotiaiden naisten 4 kilometriä juoksevat PM-kilpailuissa kolmanneksi sijoittunut Lahden Ahkeran Ilona Mononen, Turun Urheiluliiton Lotta-Maria Maine ja Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Venla Saari.

22-vuotiaiden miesten 8 kilometrin kilpailuun osallistuu Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Eemil Helander.

Maastojuoksun EM-kilpailut järjestetään Dublinissa Sport Ireland -kampuksella, jonne on koottu useiden eri urheilumuotojen kilpailu- ja harjoituspaikkoja. EM-reitit koostuvat 1500 ja 1000 metrin lenkeistä ja ne on rakennettu varta vasten maastojuoksun harjoittelu- ja kilpailuareenoiksi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut