Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Ilves jyrkensi JYPin alamäkeä murskavoitolla – "Ei ollut minulta eikä joukkueelta kovin hyvä peli"

Ilveksen unkarilaishyökkääjä Balazs Sebök tehtaili viisi tehopistettä, kun Ilves murskasi lauantaina JYPin 6–1 jääkiekkoliigassa Tampereella lähes 6 000 katsojan iloksi.

– Numeroiden valossa ehkä paras pelini liigassa, mutta muuten ei todellakaan ollut minulta eikä joukkueelta kovin hyvä peli. Mutta näytettiin, että vähän heikommallakin pelillä voitetaan, Sebök sanoi.

Tappio oli vieraille kymmenes peräkkäinen. Edellisen JYP–Ilves-ottelun jälkeen marraskuun alussa kriittisiä kommentteja lausunut puolustaja Aleksi Salonen oli nyt positiivisemmalla mielellä numeroista huolimatta.

– Meillä oli hyvä alku otteluun, ja fiilis oli hyvä. Virheitä tuli vain taas liikaa, urallaan kaksi mestaruutta Tapparassa voittanut Salonen sanoi.

Salonen kritisoi 4. marraskuuta Keskisuomalaisessa Ilves-tappion jälkeen että "joillakin on vähän sellainen hällä väliä -meininki. Se ei ole mulla mennyt ikinä jakeluun".

– Sen jälkeen puhuttiin asioista, ja mielestäni joukkueen tekeminen oli nyt paremmalla tasolla ja ilme parempi. Tänään ei kiekko edes pomppinut meille, Salonen lisäsi.

Torstaina Kärpille kotijäällään 1–0 hävinnyt JYP sai Ilvestä vastaan ainoan maalinsa, kun Ilveksen maalivahti Roope Taponen tarjoili kiekon suoraan Jerry Turkulaisen mailanlapaan.