Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

An-Dorra ja Piece Of Hero Kasvattajakruunun ykkösiksi

Jyväskylän Killerillä ajettiin lauantaina nelivuotiaiden Kasvattajakruunut. Tammojen puolella paras oli ikäluokan huipputamma An-Dorra, joka hallitsi lähtöä keulapaikalta varmoin ottein maaliin saakka. 38 000 euron ykköspalkinnon An-Dorra vei ajalla 15,5a/2140 metriä.

– Satsasin lähtöön huomattuani, että pahin vastustaja Magical Princess ei lähde kovaa. Keulapaikalle päästyämme ei tarvinnut enää kuin istua kyydissä maaliin asti. Tamma tuntui koko ajan hyvävoimaiselta, Antti Teivainen kertoi lähdön tapahtumista.

Lauantain startti oli Korpelan Tilan omistamalle ja kasvattamalle An-Dorralle tämän kauden viimeinen. Ensi kaudella hevosen on tarkoitus kisata valmentaja Reino Palomäen mukaan maan suurkilpailuissa.

– Ensi vuonna ei varmaankaan ajeta kovin monta lähtöä. Nyt se saa kovan kauden jälkeen huilata kotona suuressa tarhassaan ja katsella luontoa, Palomäki sanoi.

Teivaisen lauantaipäivä oli menestyksekäs hänen ohjastettuaan kolme Toto75-voittoa. Muut voitot toivat avauskohteessa peräti viidennen perättäisen voittonsa ottanut Pauhis ja kolmen kilometrin matkan ylivoimatyyliin vienyt Way To Go.

Oriiden ja ruunien Kasvattajakruunun ykköseksi ylsi johtavan kannassa nappireissun saanut Piece Of Hero. 24 000 euron ensipalkinto irtosi tuloksella 15,3a/2140 metriä. Homebeach Farmin kasvattaman Piece Of Heron omistaa Stable 21 Heroes Hämeenlinnasta.

– Hevonen on tehnyt hyvän kauden, ja hienoa, että se palkittiin tällaisella isommalla voitolla, valmentaja Juha Utala iloitsi.

Tapio Perttunen ohjasti puolestaan kaksi Toto75-voittoa. Ensimmäisen toi ravikuningatar Suven Sametti, joka oli viimevuotiseen tapaan 5–6-vuotiaiden Tammaderbyn ykkönen. Toinen voitoista tuli Jouni Heimalan valmentamalla Varoituksella.

Kaisa Mikkolan ohjastama Astrum ennätti terävällä loppukirillään ykköseksi nuorten ohjastajien Salamakypärät-lähdössä. Sarja päättyi Jere Hurmeen täpärään voittoon ennen Patri Filatoffia.

Toto75-pelissä seitsemän oikein veikanneet palkittiin 199,74 euron lunastuksella.