Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Petri Pasanen FC Lahden valmennustiimiin

FC Lahden edustusjoukkueen valmennustiimi täydentyy, kun Petri Pasanen liittyy FC Lahden valmennukseen. Kuluneella kaudella hän toimi FC Lahti C15 -joukkueen päävalmentajana. Pelaajana komean uran tehnyt Pasanen nousee ensikertaa valmentamaan aikuispelaajia.

Pasanen astuu uuteen rooliin innoissaan. Hän pitää työskentelyä kunnianhimoisen valmentajan, Ilir Zenelin alaisuudessa erittäin hienona. Pasanen kertoo oppineensa kuluneesta kaudesta paljon valmentamisen lisäksi myös itsestään ihmisenä.

– Tämä on neljäs sopimukseni tähän seuraan ja nyt minulle tulee uusi rooli. Tilanne on erinomainen ja on hienoa olla mukana, Pasanen kertoo tyytyväisenä.

FC Lahden toimitusjohtaja Juho-Matti Heikari on mielissään Pasasen liittymisestä osaksi seuran edustusjoukkueen valmennustiimiä. Heikari korostaa, että Pasasella on mittava kansainvälinen kokemus, joka saadaan nyt edustusjoukkueen käyttöön.

– Hienoa, että saamme Pasasen kansainvälisen kokemuksen myös edustusjoukkueen käyttöön. Hän teki hyvää työtä kuluneella kaudella junioreiden kanssa. Tämä on erittäin hieno juttu seuralle, Heikari kertoo.

Myös FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli ottaa ilolla Pasasen mukaan valmennustiimiinsä. Zeneli kokee, että Pasasella on paljon annettavaa FC Lahden pelaajille kentällä ja sen ulkopuolella.

– On hienoa, että taustatiiminä pystymme ottamaan jälleen askeleen eteenpäin ja kehittämään toimintaamme, Zeneli iloitsee.

FC Lahden pelaajapalapeli rakentuu, mutta valmista ei tule tämän vuoden puolella – "Ainakin kolmelle paikalle täytyy hakea rajojen ulkopuolelta"

Kaikesta uudesta huolimatta jalkapalloon mahtuu myös surullisia asioita. Turkulaisen Kim Suomisen äkillinen poislähtö kosketti Pasasta paljon. Hän haluaa ottaa osaa Suomisen läheisten suureen suruun.

– Vaikka omassa elämässä tapahtuu uusia asioita, valtasi mieleni tänään suru Kim Suomisen poislähdöstä. Suomalainen jalkapallo menetti yhden omistaan. Mieleeni jää viimeinen tapaaminen syksyllä Kupittaalla kentän laidalla, kun hän persoonalliseen tyyliinsä tuli jakamaan ajatuksensa ja vaihtamaan kuulumiset. Otan osaa läheisten suruun, Pasanen sanoo hiljaa.