Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Tamma True Devotion löi oriit ja ruunat Vermon isorahaisten lähdössä

True Devotion otti keskiviikkona Vermossa avausvoittonsa Pekka Korven valmennuksesta.

Lyhyen matkan kilpailun kiihdytys oli tulinen, kun sekä Jeroen Van Craen BWT Dangerin rattailla että Ari Moilanen Orlando Pointin kanssa halusi keulapaikalle tosissaan. Ensin mainittu kaksikko sai pidettyä sisäradan tuoman edun myötä vetotyöt itsellään, mutta napakka avaus maksoi lopussa.

Kirihevoset kamppailivat lopulta 1 620 metrin kisan voitosta. Kari Venäläisen ajama True Devotion tuli rehdisti perille, eikä päästänyt suosikki No Limit Royaltya edelleen voittokamppailussa.

– Vikassa kaarteessa tuntui, että kärki pääsi karkuun, mutta sitkeästi tamma tuli maaliin asti, Venäläinen kehui.

Alien Hill karkasi hyvissä ajoin

Kesällä Ruotsista Juho Ihamuotilan valmennukseen siirtynyt Alien Hill jatkoi vahvoja otteitaan kaviouralla. Iikka Nurmosen ohjastama 4-vuotias tarkkaili alkumatkan tammakisan tapahtumia parijonossa. Kun vajaa kierros juostuna Nurmonen käänsi Alien Hillin vapaalle radalle, se leiskautti hetkessä kärkipaikalle ja pötki pakomatkalle.

– Tamma on sellainen, että kun sen selästä kääntää, se menee automaattisesti aika kovaa. Kuski luotti hevoseen, ja hyvin kävi, Ihamuotila kommentoi voiton jälkeen.

Sisusarjassa seniorivalmentajan suojatti oli muita vahvempi. Pieksämäellä asuvan Pertti Hakkaraisen valmentama Panthera johti lähtöä alusta perille saakka varmoin ottein.

Teräsmiesliigassa Hannu Torvisen ohjastama Federal Hill oli pitkään voitossa kiinni, mutta terävästi kirinyt Hannu Korven suojatti Oilsheik ehti kuin ehtikin ennen maalilinjaa ohi.

Toto65-voittoihin ravasivat myös Ari Moilasen ajama Trixton Jr ja Seppo Markkulan kuskaama Nu Del. Täysosumalla lunasti 286,67 euroa, viidellä oikein sai 7,61 e.

Raviratsastuksessa Heli Perkiön ratsastama montétykki Sjö Kongen otti jo kauden 12. ykköstilansa lajissa