Jokimaan ravivihje: Suvelan Rinssi maanantain Toto65-varma

Jere Törmänen

Jokimaa jakaa maanantain Magic Monday-kierroksen Joensuun kanssa. Vihjesysteemiin rastataan yksi varma molemmilta paikkakunnilta.

Jokimaan lähtöjen paras varma on neljännen kohteen 1 Suvelan Rinssi. Teemu Okkolinin suojatti on tehnyt hyvän viisivuotiskauden ja toissa kerralla ori löi pöytään Suomen ennätyksenkin. Viime startti pilaantui laukkaan, mutta nyt oriilla on jälleen hyvä mahdollisuus koko matkan johtoon. Viidennen kohteen 7 Francis Journey kulki voitosta voittoon kunnes taipui viimeisimmässä Mikkelin startissaan. Kun kovimmat vastustajat on arvottu takariviin, on ruuna nyt taas lähellä voittoa.

Toisessa kohteessa Jokimaa Tekee Tähtiä-kilpailussa kolmanneksi sijoittunut 7 Chestnut Sala päässee ulkoakin keulaan ja on pikamatkalla vahvoilla. Huippukuntonsa löytänyt päätöskohteen 10 Flexible Journey arvottiin takariviin. Vastassa on useita hyviä hevosia ja suosikki varmistetaan.

ESS:n 36 euron hintainen Toto65-vihjesysteemi (varahevoset suluissa):

1. 3, 11, 7 (9, 1)

2. 7, 8, 4 (9, 1)

3. 1, 3, 5, 8, 4 (7, 2)

4. 1 Suvelan Rinssi (6, 4)

5. 7 Francis Journey (11, 9)

6. 10, 2, 3, 12, 7, 1, 6, 8 (4, 9)

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut