Seagullsin voittokulku jatkui Salossa

STT

Helsinki Seagulls otti miesten Korisliigassa yhdeksännen peräkkäisen voittonsa, kun se haki Salosta Vilppaasta 85–81-voiton. Mestaruutta puolustavalle Vilppaalle tappio oli jo neljäs peräkkäinen.

Vilpas aloitti liigasyksyn ennätysyleisön, 1 556 katsojan edessä terävästi 13–3-johdolla. Kun Seagulls sai alussa tökkineen heittopelinsä sujumaan, nousivat vieraat edelle kolmannen jakson alkuminuuteilla. Vilpas ei päässyt enää johtoon, mutta lähelle eli viimeisen neljänneksen alussa kolmen ja viime sekunneilla kahden pisteen päähän.

– Emme olleet alussa pelissä sisällä, mutta paransimme vähitellen. Lopussa meille tuli alokasmaisia virheitä, mutta hyvän joukkueen merkki on se, että voittaa heikommallakin pelillä. totesi Seagullsin valmentaja Jussi Laakso.

Zaccheus Darko-Kelly heitti Seagullsille 17 pistettä ja Antti Kanervo 15. Vilppaasta Brian Fobbs teki 22 ja Bryan Griffin 18 pistettä.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut