Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Salpausselän kisoille uusi asiakkuuspäällikkö

Johanna "Jonna" Peltovuori aloittaa marraskuun puolivälissä työt Salpausselän kisojen asiakkuuspäällikkönä. Peltovuori vastaa työtehtävässään tapahtuman kumppanuus- ja hospitalitypalveluiden myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Salppurin kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu näkee Peltovuoren osaamisen ja verkostojen vahvistavan tapahtuman vaikuttavuutta ja tuloksellisuutta.

– Jonnalla on yli 20 vuoden kokemus myynnistä ja useiden vuosien kokemus tapahtuma-alalta, muun muassa MotoGP:n testiajojen Exposta ja Kuninkuusravien messuosastojen myynnistä. Tämä kokemus yhdistettynä vahvoihin verkostoihin sekä energiseen ja dynaamiseen työntekoon tuo kaivatun lisän meidän kisatiimiin. Strateginen tavoitteemme on kasvattaa merkittävästi Salpausselän kisojen yhteistyökumppaneiden lukumäärää tulevien vuosien aikana, Kolu sanoo.

– Liityn tiimiin iloisena ja suurella innolla. On kunnia päästä tekemään töitä legendaarisen, jo instituutioksi muodostuneen Salppurin kisojen parissa, Peltovuori iloitsee.