Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kymenlaakson koripallovaltikka Kouvoille

Kouvot jatkoi kotivoittojaan, kun miesten Korisliigassa pelattiin kauden ensimmäinen Kymenlaakson paikallispeli Kouvolassa. Syksyn kaikki kotipelinsä voittanut Kouvot kukisti KTP-Basketin 89–80.

Sarjataulukossa kolmantena ja neljäntenä olleesta kaksikosta Kouvot hallitsi peliä ja venytti johtonsa parhaimmillaan 18 pisteeseen. KTP kipusi kolmannen jakson lopulla neljän pisteen päähän, mutta ei päässyt viimeisellä neljänneksellä loppunumeroita lähemmäs.

– Pelaajien otteista näki, että paikalla oli hyvin molempien joukkueiden kannattajia. Olen tosi tyytyväinen meidän puolustukseemme sekä siihen, miten joukkue alkaa liimautua yhteen, totesi Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Deshon Taylor heitti Kouvoille 28 pistettä ja Amir Hinton 20. Urald King oli kotkalaisten tehokkain 16 pisteellä.

Pyrintö kuittasi tappionsa

Tampereen Pyrintö hävisi sarjan avauspelissä Loimaalla Bisonsille, mutta keskiviikkona Pyynikillä Pyrintö kuittasi tappionsa lukemin 104–69.

Pyrintö otti heti ohjat 19–3-startilla ja hallitsi peliä loppuun asti. Bisons kavensi 23 pisteen kotijohdon puolivälissä 12 pisteeseen, mutta ei päässyt tuon lähemmäs.

Topias Palmi heitti Pyrinnölle 24 pistettä sekä Osku Heinonen ja Emanual Shepherd 17. Zach Thomas keräsi Bisonsille 19 pistettä.