Lauantaina Total Fight Night palaa Sibeliustalolle – tilaisuus alkaa olla lähes loppuunmyyty

Vapaaottelua ja thainyrkkeilyä tarjoava Total Fight Night V järjestetään tänä syksynä. Lauantaina järjestettävä tapahtuma on tutusti Lahden Sibeliustalossa Metsähallissa, jonne tehdään ammattilaisstandardit täyttävä kehä.

Tapahtuman promoottorit, Total Center Lahden Hannu Vappula ja Ville Saari ovat tyytyväisiä tapahtuman aikaansaamaan liikehdintään.

– Lipputyypit on myyty loppuun kalleimmuusjärjestyksessä, joten tarvetta tällaiselle tapahtumalle on selvästi ollut. Tällä viikolla jäljellä on ollut enää peruslippuja, Vappula kertoo.

Estradilla nähdään paitsi Suomen kärkeä, täytettä tuodaan totutusti myös Suomen rajojen ulkopuolelta.

– Thainyrkkeilyn MM-kisat otellaan joulukuussa Bangkokissa, joten tämä on myös tärkeä välietappi ja valmistava ottelu normaalia isommissa puitteissa sekä Tessa Kakkoselle että Espoon Kristoffer Björkskogille, Vappula avaa taustoja.

Lahtelaisseuran kasvatti Kakkosen meriittilistalta löytyy lähes kaikki voitettavissa oleva. Sibeliustalossa vastakulmassa nähdään Italian Silvia La Notte, ja pelissä on ISKA-organisaation EM-titteli.

Muista lahtelaisista ottelijoista kehään nousevat Sanni Nurminen thainyrkkeilyssä, sekä Yasir Uyar, Tero Kuorikoski ja Leevi Heino vapaaottelun puolella.

Lajeittain ottelut jakautuvat harvinaisesti lähes puoliksi. Total Fight Night on tapahtumana tässä suhteessa ainoa laatuaan. Laadukkaat thainyrkkeilyottelut järjestetään usein huomattavasti maltillisimmissa puitteissa, joten Lahdessa tilaisuus nähdä ammattilaissäännöin oteltavia otteluita on poikkeuksellinen.

Vapaaottelupuolella on sekä debyytin tekeviä, aktiivisia amatöörejä että ammattilaisottelukin, kun Turun Ville Mankinen ja Helsingin Patrik Kapanen kohtaavat toisensa illan pääottelussa.

Lahtelainen thainyrkkeilijä Anna Rantanen otteli itsensä maailmanmestariksi Total Fight Nightissa Lahden Sibeliustalossa

Tero Kuorikoski vei thainyrkkeilyn SM-kultaa kotikehässä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut