Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

LPTS:lle toistamiseen voitto ja kaksi tappiota ykkösdivarissa

Lahden Pöytätennisseura joutui tyytymään toistamiseen kolmeen sarjapisteeseen 1. divisioonan syyskauden viimeisessä turnauksessa Oulussa. LPTS aloitti mainiosti ja voitti sarjassa edellään olevan Tampereen Pt-75:n 4–3. Seuraavassa ottelussa divaria hallitseva Wega oli yllättävän tiukoilla Lahtea vastaan, mutta voitti ottelun lopulta samoin numeroin. Kuopion PTS murjoi LPTS:n selvästi 5–1.

Helsinkiläinen Wega johtaa sarjaa joulutauolle mentäessä 23 pisteellään. Toisena on TIP-70 Vantaalta 17 pisteellä. LPTS putosi sijan ja on nyt seitsemäs 12 pisteellä.

LPTS:n Sami Hattunen otti kaksi tärkeää kaksinpelin voittoa Pt-75:ttä vastaan. Hattusen johdolla LPTS pisti myös sarjajohtaja Wegan lujille. Wega on edennyt divarissa yhtä niukkaa tappiota lukuun ottamatta voitosta voittoon.

Vahvassa vireessä oleva Kuopion Pöytätennisseura voitti kaikki turnauksen ottelunsa 5–1 mukaan lukien Lahden. Hattunen pystyi ainoana lahtelaisena kavennukseen, mutta KuPTS-pelissä hän myös kärsi turnauksen ainoan tappionsa.

LPTS:n Hattuselle ja Pulliselle A-luokan nelinpelin SM-hopeaa