Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Maalivahti Joona Tiainen jatkaa FC Lahdessa

FC Lahti ja maalivahti Joona Tiainen ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen, joka sisältää myös vuoden option. 21-vuotias FC Kuusysin kasvatti debytoi FC Lahdessa jo vuonna 2017.

Tiainen on pelannut yhteensä kaksitoista jalkapallon Veikkausliiga-ottelua, joista kuusi tänä vuonna. Neljä otteluista on ollut nollapelejä ja ainoastaan kaksi on päättynyt FC Lahden tappioon.

– Minulla lähtee kuudes kausi [seurassa] ja on totta kai hienoa jatkaa tutussa ympäristössä ja kotikaupunkini seurassa. Minulla on ollut koko kauden sellainen fiilis, että olen valmis hyppäämään kehiin koska vain. Ottelut, jotka olen pelannut, ovat menneet mielestäni hyvin, Tiainen kertoo tiedotteessa.

FC Lahden päävalmentaja Ilir Zeneli on tyytyväinen nuoren maalivahtinsa jatkoon ja odottaa tältä jatkossa yhä enemmän.

– Joona pystyy vahvistamaan joukkuetta jo nyt. Ensi vuonna odotan häneltä vielä seuraavaa tasonnostoa ja vastuunkantoa. Olen tyytyväinen, Zeneli kehuu.

FC Lahdella on tulevalle kaudelle tällä hetkellä seitsemän pelaajasopimusta. Joukkueen sopimuspelaajat ovat Joona Tiainen, Mikko Viitikko, Altin Zeqiri, Eemeli Virta, Arlind Sejdiu, Pyry Lampinen ja Loorents Hertsi.

Millainen arki koittaa ilman "Arki-Karia"? Uutta stadionia odotellessa FC Lahdella on uhkana jäädä keskinkertaisuuden limboon