FC Lahti ja Loorents Hertsi solmivat jatkosopimuksen – "Se on terveen suhteen merkki, kun sekä seura että pelaaja haluavat jatkaa"

Laitapelaaja on tehnyt Kuhnureille tällä kaudella neljä maalia.

Laitapelaaja Loorents Hertsi jatkaa FC Lahden palveluksessa yksivuotisella sopimuksella. Seura tiedotti asiasta perjantaina.

Hertsi, 28, aloitti Veikkausliiga-uransa Lahdessa jo kaudella 2013. Hän on pelannut kotimaassa Veikkausliigaa myös VPS:ssä sekä viime kaudella Ykköstä AC Oulussa, jossa pääsi juhlimaan liiganousua.

Tällä kaudella Hertsi on pelannut Kuhnureissa 24 liigaottelua ja osunut niissä neljästi.

FC Lahdella jälleen tuottoisa reissu Maarianhaminaan – konkarihyökkääjä antoi nuorempien laukoa pilkut

– Aina löytyy parannettavaa, mutta olen osittain tyytyväinen kauteeni ja osittain en. Joukkueena meidän tavoitteemme eivät täyttyneet, eivätkä myöskään kaikki henkilökohtaiset tavoitteeni. Joihinkin voi silti olla tyytyväinen, Hertsi sanoo tiedotteessa.

– Se on terveen suhteen merkki, kun sekä seura että pelaaja haluavat jatkaa. Hertsi vahvistaa meidän pelaamistamme ja tiedämme, mitä saamme. Hän on ihmisenä ja urheilijana hieno. Toivottavasti kykenemme nostamaan ensi kaudella hänen tehojaan hieman lisää, päävalmentaja Ilir Zeneli toteaa.

Kaikkiaan Hertsi on pelannut Veikkausliigassa 188 ottelua ja tehnyt niissä 18 maalia. Kuhnureiden paidassa sarjaotteluita on kertynyt 147.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut