TPS jatkoi JYPin tappioputkea – "Tänään meillä oli sielu pelissä"

Juuso Pärssinen syötti kolme TPS:n osumaa. Roni Lehti / LEHTIKUVA

Aki Hietavala / STT

Positiivisella vireellä kautensa aloittanut JYP koki jo neljännen perättäisen tappion jääkiekkoliigassa keskiviikkona, kun TPS haki pisteet Jyväskylästä maalein 5–3. Voittonsa myötä TPS vankisteli asemiaan sarjan kärjessä.

– Tänään meillä oli sielu pelissä. Eilisen heikon esityksen jälkeen halusimme palata takaisin omalle tasolle. Joukkue todella esitti luonnetta, kun nousimme kolme kertaa tasoihin ja lopulta voittoon, TPS:n päävalmentaja Jussi Ahokas summasi.

TPS:n pistenikkareina häärivät Aarne Intonen kahdella maalillaan ja Juuso Pärssinen kolmella syöttöpisteellään.

– Meillä oli hyvin miehiä maalin edessä ja saimme myös kaksi maalia viivasta. JYP oli tehokas ja erittäin kova vastus. Voittoon voi olla todella tyytyväinen. Puolustusvalmius ja kamppailupelaaminen olivat hyvällä tasolla, Ahokas totesi.

JYP oli kolme kertaa ottelussa johtoasemassa, mutta menetti etunsa joka kerta. JYP-lupaus Joakim Kemell tehtaili pisteet 1+1 ja nousi Liigan pistepörssin kärkipaikalle.

– Joukkue vastasi hyvin pyyteeseen yhteisestä kamppailusta ja hyvästä viisikon taistelusta. Olimme kuitenkin heikkoja omien maalien jälkeen. Fokus karkasi muihin asioihin, JYP-luotsi Jukka Ahvenjärvi sanoi.

– Yrittämisestä homma ei jäänyt kiinni. Vielä kliinisempi pitää olla, että voi voittaa. Puolustuspäässä keskustaa on hallittava paremmin.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut