Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Maalivahdeilla tunteikas peli Maarianhaminan liigaillassa

FC Lahti osoitti jalkapalloliigan keskiviikkoisella kierroksella asenteensa paremmaksi kuin kotijoukkue IFK Mariehamn. Toukokuiseen tapaan IFK hävisi lahtelaisille maalein 0–3. Vieraiden maalilla nollapelin torjui kauden kuudella ottelullaan liigakokemuksensa tuplannut Joona Tiainen, 21.

– Jätkät blokkasivat edessäni hyvin laukauksia ja ottivat pari torjuntaakin, vaikka alussa tuntuikin, että jalat olisivat jääneet laivamatkalle, Tiainen kiteytti.

Lahtelaisten voitto-osuman laukoi Loorents Hertsi, 28, kauden neljäntenä maalinaan. Hertsi riisti pallon isäntien kapteeni Niilo Mäenpäältä ja upotti pallon rangaistusalueen rajoilta alanurkkaan 37. minuutilla. Vieraiden jälkimmäiset maalit tekivät rangaistuspotkuista nigerialainen Chinedu Geoffrey ja Altin Zeqiri.

– Tämä oli varmaankin viimeinen pelini tässä seurassa. Tehtiin tyhmiä asioita boksissa. Lahti oli parempi, ja meiltä tämä oli aivan paska peli. Tämä oli ensimmäinen seurani, jossa on kysytty pelaajalta miten menee, kommentoi kolmen IFK-kauden jälkeen mantereelle palaava maalivahti Oskari Forsman.

IFK Mariehamn oli FC Interissä 14 vuotta sitten liigatasolla debytoineen porilaisen Forsmanin, 33, viides liigaseura.