Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Smithin neljä maalia lämmittivät Hongan kauden pienintä yleisöä

Pakkopulla voi olla joskus makea tai ainakin sen voi maustaa. Miesten jalkapalloliigassa panoksettomia pelejä loppukaudesta pelanneen Hongan Darren Smith ei antanut vesisateen, kylmän sään tai ottelun merkityksettömyyden häiritä vaan paukutti keskiviikkoiltana neljä osumaa AC Oulun verkkoon. Honka voitti 6–1.

Smith osui ensimmäisen kerran 12. minuutilla, pukkasi johdon kahteen maaliin viisi minuuttia myöhemmin ja teki ennen avausjakson puoliväliä 3–0-maalin. Tämän jälkeen katsomossa kyseltiin, missä hyökkääjä on ollut koko kauden. Missä olet ollut?

– Jostain syystä peli ei vain kulkenut haluamallani tavalla eikä joukkueellakaan sujunut odotetusti, eteläafrikkalainen tuumi.

Myös espoolaisyleisöltä olisi voinut kysyä, missä se on ollut. Viimeinen kotiottelu veti paikalle vain 237 katsojaa, mikä on kauden huonoin lukema avoimien katsomoiden aikakaudella.

Toisen jakson alussa Jerry Voutilainen lisäsi johtoa ennen kuin Smith pääsi tekemään neljännen täysosumansa. Otso Koskinen teki Hongan kuudennen maalin.

– On vaikea löytää sanoja kuvailemaan tätä, mutta olen onnellinen. Halusimme kiittää kannattajiamme ja teimme sen hienolla tavalla, Smith viittasi maali-ilotteluun.

AC Oulu joutuu karsintoihin ja säästelyä oli havaittavissa ennen kauden tärkeimpiä otteluja. Dennis Salanovic viimeisteli lopussa oululaisten kavennuksen.