Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Tähtipelaaja Davisin loukkaantuminen säikäytti Lakersin

Los Angeles Lakers otti kauden toisen voittonsa koripallon NBA:ssa, kun se kukisti keskiviikon vastaisena yönä San Antonio Spursin 125–121. Anthony Davis pussitti Lakersille 35 pistettä ja kahmi 17 levypalloa, mutta hän sai tällin polveensa viimeisellä neljänneksellä.

– Meidän täytyy selvittää, kuinka kipeä se on. Hänen polvensa vain pamahti yhteen toisen pelaajan kanssa. Täytyy katsoa, miten hän toipuu yön aikana, päävalmentaja Frank Vogel rauhoitteli.

Sairastuvalla on jo nilkkavammaa poteva LeBron James, joten toisen tähtipelaajan loukkaantuminen olisi kova takaisku.

Vogel oli tyytyväinen siitä, miten Lakers nousi mukaan peliin 12 pisteen tappioasemasta päätösneljänneksellä. Davis oli tärkeässä roolissa kirin aikana, kunnes loukkaantui. Ottelu eteni jatkoajalle tilanteessa 114–114. Davis palasi parketille hoitotoimenpiteiden jälkeen ja oli myös jatkoajalla yksi ratkaisupelaajista.