Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

LaBan U17-tytöt jatkoivat voittoputkeaan nujertamalla EBT:n

Lahti Basketball otti kauden kolmannen voittonsa ja jatkaa SM-sarjaa tappioitta. Sunnuntain pelissä Espoo Basket Team kaatui selvin lukemin 71–54. Luvut mairittelevat Lahtea, sillä millään loistopelillä voitto ei irronnut.

Peli oli varsinkin ensimmäisessä erässä hieman nihkeää ja hengetöntä, ja sen vei EBT lukemin 12–15. Vielä kolmannessa erässä EBT roikkui hyvin mukana käväisten kerran niukassa johdossa. Viimeiseen erään lähdettiin LaBan johdossa 51–45.

Neljänteen jaksoon LaBa sai erittäin vahvan alun, mikä siivitti joukkueen selvään otteluvoittoon. LaBan voittoa avitti myös EBT:n heikko onnistuminen kolmen pisteen heitoissa, sillä vain yksi kolmosista meni sisään.

– Meille tuli aivan liikaa menetyksiä ja huolimattomia syöttöjä, joista vastustaja pääsi rankaisemaan. Myös peli-ilmettä ja intensiteettiä pitää kaivaa seuraaviin otteluihin enemmän. Positiivista tietysti on, että tästä saatiin voitto. Joukkueen pelaajien taito ja kunto riittää onneksi ottamaan voittoja ilman täydellistä peliesitystäkin, mutta parannettavaa tästä kyllä taatusti jäi, totesi joukkueen päävalmentaja Kristian Lampén.

LaBan U17-tytöt löivät WB-Pantterit