Hockey Time -podcast: Kylvetetylle Pelicansille jaetut pyyhkeet loppuivat kesken – treeniväännössä sattunut horjahdus passitti nuoremman Tyrväisen sairastuvalle

Hokipodin henkilöhaastattelussa kolmatta kauttaan Ruotsin pääsarjassa viilettävä Juhani Tyrväinen.

Useita kiekkoja kasvoillaan syönyt Juhani Tyrväinen kertoo Hokipodin haastattelussa tuoreimmasta loukkaantumisestaan. Ex-Pelicans-hyökkääjä pelaa kolmatta kauttaan Luulajan SHL-joukkueessa. Sami Kuusivirta

ESS

Vielä on viikko aikaa osallistua Hokipodin lokakuun kuuntelijakilpailuun ja voittaa tehosekoittava palkinto! Kuka on kaikkien aikojen viihdyttävin Lahdessa kiekkoillut ulkomaalaisvahvistus? Vastaamaan pääset tästä.

Hockey Time -podcastin puheenaiheet:

– Pelicans-pelaajien työhaalarit jäivät keskiviikkona naulakkoon. Jukurit ryöväsi maali-iloittelun päätteeksi pisteet sekavasti ja määrätiedottomasti esiintyneiltä lahtelaisisänniltä. Lukas Jasekin tuskailu ja "tshekkinivunen" aiheuttivat kummastusta. (00:08)

– Haastattelussa kolmatta kauttaan Ruotsin SHL:ssä kiekkoileva Juhani Tyrväinen. Lahtelaistaustaisen hyökkääjän käsi on tällä hetkellä kipsissä treeneissä sattuneen haaverin vuoksi. Tyrväisen mielestä pelin taso on Ruotsissa Suomea kovempi: "Se on vain valitettava tosiasia, jonka olen todennut". Ruotsin tv-sopimus on nelinkertaisesti Suomen vastaavaa rahakkaampi. Avoin sarja on SHL:n suurin valttikortti seurojen kehittymisen ja yleisen kiinnostavuuden kannalta. Gasellit soi Luulajan pukukopissa. Milloin Pelicansin otteita aktiivisesti seuraava "Julle" saatettaisiin nähdä seuraavan kerran turkoosinutussa? (08:36)

– Pelicansin lukujärjestyksessä lukee kaksi kertaa Kärpät. Perjantaina joukkueet ovat vastakkain Isku Areenassa ja keskiviikkona Oulun Raksilassa. (26:50)

Kuka on kaikkien aikojen viihdyttävin Lahdessa kiekkoillut ulkomaalaisvahvistus? Vastaa lokakuun kuuntelijakilpailuun ja voita palkinto!

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa!

Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Pelicans teki kolme jatkosopimusta – hyvin pelannut hyökkäystrio jatkaa Lahdessa

Turkoosiyhteisön voima mahdollisti Mikko Kousan Pelicans-sopimuksen – NHL-kaukaloiden törkyturpa jätti lähtemättömän muiston puolustajan mieleen

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut