Poliisi sai valmiiksi esitutkinnan kahden FC Atlantiksen pelaajan seksuaalirikosepäilyistä

Helsingin poliisi on saanut valmiiksi kahden jalkapalloseura FC Atlantiksen pelaajan rikosepäilyjen esitutkinnan. Epäiltynä on myös kolmas henkilö, joka ei ole FC Atlantiksen pelaaja.

Poliisi epäilee heitä kolmeen alaikäiseen uhriin kohdistuneista törkeistä seksuaalirikoksista heinäkuussa. Rikosepäilyt ovat siirtyneet syyteharkintaan.

Pelaajat vangittiin heinäkuussa, ja he ovat yhä vangittuina. Toinen heistä on vangittu epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta ja törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Toinen on vangittu epäiltynä kahdesta törkeästä raiskauksesta.

Poliisin mukaan kolmatta henkilöä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Hän ei ole enää tutkintavankeudessa, mutta hänet on määrätty tehostettuun matkustuskieltoon.

Kakkosessa pelaava FC Atlantis kertoi heinäkuussa, että se on hyllyttänyt kaksi seuran pelaajaa poliisin rikostutkinnan ajaksi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut