Mäkihypyn kesä-SM-kisoissa joukkueiden mestaruudet Puijolle ja Jyväskylään, hylkäys vei mitalin lahtelaisilta

ESS

Mäkihypyn kesä-SM-viikonloppu Lahdessa päättyi sunnuntaina miesten joukkuemäessä Puijon Hiihtoseuran voittoon. Ankkurina hypännyt Eetu Nousiainen liiteli ensimmäisellään viikonlopun pisimmän hypyn normaalimäessä ja laskeutui 100 metriin. Kuopiolaisten kolmihenkisessä joukkueessa hyppäsivät myös Henri Kavilo ja Jesse Pääkkönen.

Hopealle hyppäsi Kuusamon Erä-Veikot ja pronssille Jyväskylän Hiihtoseura.

Lahden Hiihtoseuran nuorista koostunut joukkue, Kasperi Valto, Tuomas Kinnunen ja Arttu Pohjola, oli pitkään kiinni pronssissa kotikisoissaan. Valton hylkäys puvun vuoksi vei kuitenkin SM-mitalit lahtelaisilta.

Alle 18-vuotiaiden sekaparikilpailun kultaa hyppäsivät Jyväskylän Hiihtoseuran Julia Äikiä ja Eelis Meriläinen. LHS:n Nonna Laitinen ja Tuomas Kinnunen jäivät viidensiksi.

Erilaisin konstein kohti olympiatalvea: Lahden Hiihtoseuran Arttu Pohjolan hyvä hyppyvire on peräisin Keski-Euroopasta, Eetu Nousiaisen Puijon kotimäestä

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut