Tappara pysäytti Pelicansin voittoputken – "Kavereillekin maksetaan palkkaa"

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä. MIKKO STIG / LEHTIKUVA

Pekka Pernu / STT

Lahden Pelicans jätti jäähyväisensä legendaariselle Hakametsän jäähallille 2–3 (0–0, 0–3, 2–0) -tappiolla lauantaina Tampereella. Neljän ottelun voittoputkessa liidellyt Pelicans romahti täysin toisessa erässä, jossa isännät karkasivat kolmen maalin karkumatkalle.

Päätöserään Pelicans tuli kuin pyörremyrsky, mutta ei päässyt maalia lähemmäs ja jäi ensimmäistä kertaa pisteittä kuluvan kauden vierasotteluissa.

– Mahtava lopputaistelu joukkueelta, mutta kolme eteen tämän tason joukkuetta vastaan on vähän liikaa, Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä sanoi.

Niemeläkin kävi ennen peliä kiertämässä Hakametsän yläkäytäviä viimeisen reissun kunniaksi.

– Tämä on Suomen jääkiekkohistorian merkittävin paikka. Sinänsä harmittaa, kun nämä hienot, vanhat hallit häviävät kartalta. Se popcornin tuoksukin tuolla yläkäytävillä, mahtavia fiiliksiä.

Tappara pääsi esittelemään kotiyleisölleen paluumuuttaja Joona Luodon, joka onnistui taas maalinteossa torstain HIFK-tappion tapaan.

– Luultiin vähän, että pelataan tämä alta pois ja lähdetään lauantain viettoon, mutta ei se nyt ihan sillä tavalla mene. Kavereillekin maksetaan ihan palkkaa tästä touhusta, Luoto summasi tukalan päätöserän.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut