Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ässien juhlakalun fiilis latistui tappiossa – porilaisten kannattajaryhmä protestoi

Ässät on ollut tälläkin kaudella yksi jääkiekkoliigan huonoimmista joukkueista. Seuran kannattajaryhmä Pataljoona järjesti lauantaina tempauksen, jossa ryhmään kuuluvat kannattajat poistuivat katsomosta ensimmäisen erän puolivälistä erän loppuun. Tilalle jäi lakana, jossa luki "Tunne takaisin Isomäkeen".

Oli pelissä sitten tunnetta tai ei, oli tulos jälleen Ässille huono. Viikon kolmannen pelinsä pelannut Ilves haki Porista kolmen pisteen potin, vaikka Ässät pelasi vasta ensimmäisen ottelunsa viikon aikana. Peli päättyi 2–4 (1–1, 0–2, 1–1).

Ässien Sakari Salminen oli illan juhlakalu. Hän pelasi jääkiekkoliigassa ottelunsa numero 400. Salminen teki juhlan kunniaksi tehot 1+1, mutta katsoi myös Ilveksen Les Lancasterin voittomaalia jäähyaitiosta. Kokonaisuudesta ei jäänyt suoranainen juhlafiilis.

– Meidän jänne ei nyt yksinkertaisesti kestä. Toinen erä oli erittäin heikko, ja siinä teimme tyhmiä ratkaisuja tyhmissä paikoissa. Halpoja maaleja menee tällä hetkellä aivan liikaa omiin, Salminen sanoi.