Antti Teivainen kuori kerman Mikkelin ravilauantaista

Antti Teivainen ohjasti Mikkelin lauantairaveissa voitot niin kylmäveristen kuin lämminveristen päivän päälähdöissä.

Lauantain Toto75-ravien kylmäveristen kovimmassa sarjassa miteltiin paremmuudesta 2 100 metrin tasoitusajossa. Lopulta paras oli 20 metrin takamatkalta matkaan lähtenyt Pauhis, jonka Teivainen ohjasti ykköseksi 3. ulkoa reilun 700 metrin mittaisella kirillä.

– Näin että johtavan rinnalle ei ole asiaa, joten ajettiin kolmannesta parista ulkoa. Tämä on todella hyvä hevonen, ja povaan tälle kyllä menestyksekästä tulevaisuutta, Teivainen totesi voittajaseremonioissa.

Pauhista valmentaa Olavi Nisonen, joka on myös hevosen osaomistaja.

– Tämän päivän startti oli jo ennakkoon todella kova, mutta tämä on nyt tehnyt niin hyviä juoksuja, että odotin sen sijoittuvan kärkitaistoon. Pitkästä kiristä ei tälle ole haittaa, Nisonen kertoi startin jälkeen.

Pauhiksen voittotulokseksi kirjattiin 24,1/2120 metriä. Päivi Luukan kasvattama 11-vuotias ori palkittiin ykkössijasta 7 000 eurolla.

"Ladattiin kaikki lähtöön"

Teivaiselle päivän toisen Toto75-voiton toi Ari Vianderin valmentama tähtihevonen Le Gros Bill. Se karautti heti lähtökiihdytyksestä kärkipaikalle ja hallitsi mailin matkaa vaivatta loppuun asti. Voittotulos oli 11,1a/1600 metriä.

– Ladattiin kaikki lähtöön ja päästiin keulaan ensimmäiseen kurviin tultaessa, Teivainen kommentoi päivän kisaa.

Callela Ikaros esitteli voimiaan rutistaen neljännessä kohteessa voittoon toiselta radalta ilman vetoapua. Liperiläisen Jere Taulion valmennettava kirjautti voittotulokseksi 11,9a/1600 metriä, joka on samalla 5-vuotiaan ruunan uusi ennätys.

Päivän muut Toto75-voittajat olivat Pitska, Kiikku’s Cashier, Mr Reddington ja Capo.

Toto75-rivi oli haasteellinen, joten seitsemän oikein tietäjät palkittiin 12 031,66 eurolla. Kuudella oikein sai 242,53 euroa ja viidellä 13,10 euroa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut