Jyväskylästä tulossa SaiPan juhlapaikka – "Tiesimme, että täällä on vastassa Liigan kuumin joukkue"

Jere Korkalainen / STT

Viime aikojen vireellä ei ollut Jyväskylän Hippoksella merkitystä, kun SaiPa haki miesten jääkiekkoliigassa pisteet maalein 5–2. Joukkueen edellinen kolmen pisteen voitto oli tullut juuri Hippokselta kolme viikkoa sitten, kun taas JYP oli voittanut viisi edellistä otteluaan.

– Tiesimme, että täällä on vastassa Liigan kuumin joukkue. Olen todella tyytyväinen siihen, kuinka vastasimme heidän antamaansa vastukseen, SaiPan päävalmentaja Pekka Virta totesi.

SaiPa lähti otteluun sarjassa vähiten maaleja tehneenä joukkueena. Yksi murheenkryyni oli ollut ylivoimapeli, joka toi perjantaina kaksi onnistumista. SaiPa on iskenyt tällä kaudella kuusi maalia ylivoimalla, joista neljä on syntynyt Jyväskylässä.

Nuoret pelaajat Ville Petman ja Valtteri Lipiäinen johtivat jälleen lappeenrantalaisryhmää, mutta kokeneemmasta kaartista David McIntyre antoi oivaa tulitukea tehoin 0+2.

– Nuoret pelaajat ovat saaneet poissaolojen johdosta loistavan mahdollisuuden. Vanhemmatkin pelaajat pystyvät vielä varmasti tuomaan lisää, Virta summasi.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut