Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Kobrat sähisi Korisliigassa Vilpasta vastaan

Lapuan Kobrat pisti miesten Korisliigan mestaruutta puolustavan Vilppaan ahtaalle Salossa. Vilpas nousi loppuminuuteilla voittoon 96–87.

Kobrat piti sitkeästi vierasjohtoa ja johti vielä runsaat viisi minuuttia ennen loppua 80–71. Vilpas nousi ohi hetkeä myöhemmin ja vei loppuminuutit peräti 25–7.

– Vaisu ja valju peli meiltä. Onneksi voitettiin, kun lopussa löytyi hyvä viisikko, totesi Vilppaan valmentaja Sami Toiviainen.

Juho Nenonen heitti Vilppaalle 25 pistettä ja Jeremiah Wood 14. Stokley Chaffee teki Kobrille komeat 30 pistettä ja Christian Lutete 22.

Seagulls nousi voittoon

Helsinki Seagulls oli kotipelissään hetkittäin vaikeuksissa KTP-Basketin kanssa, mutta pisteet jäivät lopulta Helsinkiin numeroin 97–89.

Kotkalaiset tavoittivat Seagullin 11 pisteen johdon toisella neljänneksellä, mutta kolmas ja neljäs jakso etenivät kotijohdossa.

Voittajien tehosta vastasivat takamiehet, kun Petteri Koponen heitti 24 ja Lassi Nikkarinen 18 pistettä. Myös Shawn Huff teki 18 pistettä.

Remu Raitanen jatkoi KTP-Basketin tehomiehenä 20 pisteellä. Richard Williams keräsi 18 pistettä.

--------------------

Korjattu aiempaa uutista klo 22.39: Juho Nenonen heitti 25 pistettä, ei 23 pistettä.