Pelicans teki kolme jatkosopimusta – hyvin pelannut hyökkäystrio jatkaa Lahdessa

Aleks Haatanen jatkaa Pelicansin väreissä seuraavat kaksi kautta. Katja Luoma

ESS

Jääkiekkoliigan mainiosti aloittanut Pelicans on tehnyt jatkosopimukset Aleks Haatasen, Sakke Hämäläisen ja Miika Roineen kanssa. Mainiosti yhdessä pelannut kolmikko nähdään lahtelaisten riveissä myös ensi kaudella.

Haatasen ja Hämäläisen jatkosopimukset kattavat myös kauden 2023–24.

Haatanen on ollut tällä kaudella lahtelaisten neljänneksi paras pistemies. Hän tehnyt 11 pelaamassaan ottelussa tehot 2+5=7. Roine on kerännyt yhtä monessa ottelussa kuusi syöttöpistettä ja Hämäläinen kirjauttanut pisteet 2+1=3.

Haatanen, 20, ja Hämäläinen, 22, muodostivat vaarallisen tutkaparin jo Pelicansin U20-joukkueessa. Ensimmäiset Liiga-ottelunsa kaksikko pelasi kaudella 2018–19.

Lahtelaisten kokeneempaan osastoon kuuluva 29-vuotias Roine nähtiin lahtelaisten riveissä ensimmäisen kerran jo kaudella 2014–15. Sen jälkeen Roine pelasi Mikkelin Jukureissa, jossa hän oli kolme vuotta Jukureiden kapteenina. Roine palasi Lahteen kaudeksi 2020–2021.

Turkoosiyhteisön voima mahdollisti Mikko Kousan Pelicans-sopimuksen – NHL-kaukaloiden törkyturpa jätti lähtemättömän muiston puolustajan mieleen

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut