Jokerit nousi takaa ohi ja katkaisi KHL:ssä tappiosarjansa

Jokerien tukkoisen tuskaisa kulku tappiosta toiseen päättyi torstaina jääkiekon KHL:ssä. Marko .Mörkö. Anttila herätti Jokerit neljän ottelun painajaismaisesta häviökierteestä, sillä kapteenin avauserän johtomaali siivitti isännät lopulta 4–3-voittoon Sibir Novosibirskistä.

– Hyvä voitto. Aloitettiin paremmin mitä muutamassa aiemmassa, mutta saivat parista nukahduksesta maaleja, Anttila kuvaili.

Helsinkiläisten kolmen kotiottelun keskimmäistä kamppailua leimasi teema vaikeuksien kautta voittoon.

Anttilan avausmaali innosti isäntiä. Kauden kolmannen osumansa myös lempinimeä ”Stretsi” kantava hyökkääjä täräytti painavalla rannekudilla laidan ja aloituspistekaaren välistä verkkoon vastustamattomasti.

– Etsin syöttöpaikkaa, mutta sitä ei ollut. Sitten piti ampua tarkasti, kun kulma oli niin pieni, sattui menemään sisään, Anttila taustoitti.

Haaste, kiri ja SKA

Paha uni -tyyppinen jakso ei kaikonnut tyystin, päinvastoin. Sibir iski toisen erän puolivälin kynnyksellä nopeaan tahtiin, 23 sekunnissa, kiekon kahdesti maalivahti Janne Juvosen taakse.

Kotijoukkue osoitti taistelutahtonsa, sillä se punnersi toisen erätauon edellä Niklas Frimanin survomalla niin sanotulla pukukoppimaalilla 2–3:een.

– Todella tärkeä maali. Oli muutama tappio alla ja paineita oli kasautunut. On eri tilanne lähteä 1–3- tai 2–3-tilanteesta kolmanteen erään, Anttila kiitteli Frimania viimeistelystä.

Kolmas pelijakso osoitti, mistä Jokerit on tehty. Kauden ennätysyleisö, 4 876 katsojaa, nautti Jokerien hedelmällisestä kirivaihteesta. Perjantaina koittaa uusi ja entistä kovempi haaste, kun vastustajaksi asettuu Helsingin myöhäisottelussa Pietarin SKA.

– Nälkä ja näyttöhalu oli kova, saada kierre poikki ja palata voittokantaan, Anttila linjasi.

–SKA on kova haaste. Ilmeisesti yleisöä on tulossa paikalle ennätysmäärä, Anttila jatkoi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut