Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Rokotteesta kieltäytynyt NBA-tähti sivuun joukkueen toiminnasta

NBA-koripalloliigan Brooklyn Netsin tähtitakamies Kyrie Irving on poissa joukkueen toiminnasta, kun liiga alkaa ensi viikolla. Seura kertoi päätöksestään tiistaina, ja syynä tähden hyllytykseen on se, että Irving on kieltäytynyt ottamasta koronarokotusta.

New Yorkin viranomaismääräykset eivät salli rokottamattomien urheilijoiden ottavan osaa harjoituksiin ja peleihin. Netsin päätöksen myötä Irvingiä ei peluuteta myöskään vierasotteluissa.

– Tilanteen kehittymisen ja tarkan harkinnan jälkeen olemme päättäneet, että Kyrie Irving ei pelaa tai harjoittele seurassa ennen kuin hän on kelvollinen täyteen osanottoon. Kyrie on tehnyt henkilökohtaisen valinnan, ja me kunnioitamme hänen valinnanvapauttaan. Tällä hetkellä hänen valintansa estää häntä olemasta täysi jäsen joukkueessa, emmekä salli yhdenkään joukkueen jäsenen puolittaista osanottoa, Netsin GM Sean Marks sanoi.