Salpausselän kisat tiedotti rekrytoinneista – Tami Kiuru kilpailupäälliköksi

Kiuru toimi kilpailupäällikkönä myös vuoden 2017 MM-hiihdoissa.

Tami Kiuru (vas.), Jenna Nakari, Tomi-Pekka Kolu ja Kirsi Hänninen paiskivat töitä tulevan talven Salpausselän kisoissa. Salpausselän kisat

ESS

Entinen huippumäkihyppääjä Tami Kiuru on nimetty Salpausselän kisojen kilpailupäälliköksi. Kiurulla on kokemusta samasta tehtävästä hiihdon vuoden 2017 MM-kisoista. Lisäksi hän on sen jälkeen vastannut Lahdessa maailmancupin ja Continental Cupin lumi- ja olosuhdekontrolleista Kansainvälisen hiihtoliiton toimeksiannosta.

Salpausselän kisoissa Kiurun tehtävänä on vastata maailmancup-viikonlopun kilpailuohjelman ja -toimintojen koordinoinnista sekä joukkuepalvelujen organisoinnista.

"Tapahtumatuotanto on ala, jossa pitää uudistua" –  Salpausselän kisat valmistautuu 100-vuotisjuhliin tuoreen pääsihteerin johdolla

Salpausselän kisat tiedotti uusista rekrytoinneista maanantaina. Kiurun lisäksi organisaatioon liittyvät vastaavana tuottajana Jenna Nakari ja projektipäällikkönä Kirsi Hänninen. Nakari ja Hänninen ovat vuodesta 2014 lähtien tehneet yhteistyötä monipuolisissa tehtävissä eri lajien kansainvälisissä tapahtumissa.

Kiuru, Nakari ja Hänninen tuovat organisaatioon vahvaa tapahtumaosaamista ja paikallistuntemusta, toteaa rekrytointeihin tyytyväinen Salpausselän kisojen pääsihteeri Tomi-Pekka Kolu.

– Meidän tärkein tehtävämme on luoda kisavieraille parhaimmat puitteet viihtyä ja nauttia kisojen hienosta tunnelmasta sekä tuottaa maailmancuptason olosuhteet huippu-urheilijoille. Tämän työryhmän kanssa on hienoa rakentaa lähes 100-vuotista suomalaista urheiluinstituutiota, Kolu sanoo tiedotteessa.

Salpausselän kisat järjestetään ensi talvena 25.–27. helmikuuta eli heti Pekingin olympialaisten jälkeen.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut