Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Karhu Basket vahva Korisliigassa Pohjanmaan paikallispelissä

Kauhajoen Karhu Basket jatkoi miesten Korisliigassa voitokasta alkukauttaan, kun se voitti Pohjanmaan paikallispelissä Lapualla Kobrat 72–55. Kobrilla oli alussa suuria vaikeuksia osua kotikoreihin. Niinpä vierasjohto kasvoi vartin pelin jälkeen tylyihin lukemiin 30–12.

Puoliajalle ero pieneni kymmeneen pisteeseen, mutta kun Kobrat jäi lopulta vain 55 pisteeseen, vei Karhu Basket helpon voiton.

– Tämä oli intensiivinen ottelu, jossa puolustimme hyvin. Hyökkäyspeliin sen sijaan jäi vielä hiottavaa, Karhu Basketin valmentaja Janne Koskimies totesi.

Rene Rougeau nousi voittajien tehomieheksi 18 pisteellä. Stokley Chaffee teki Kobrille 16 pistettä.

Vierasjoukkueet vahvoja

Lauantain neljän pelin kierroksella tuli isoja vierasvoittoja. Suurimman eron heitti Salon Vilpas, joka jatkoi Uudessakaupungissa Korihaiden tappiokulkua lukemin 101–68. Vilpas jätti ensimmäisellä jaksolla Korihait kymmeneen pisteeseen ja hallitsi peliä loppuun asti. Jeremiah Wood nosteli Vilppaalle 18 pistettä. Deng Riak pääsi Korihaiden ykköseksi 14 pisteellä.

Helsinki Seagulls haki BC Nokiasta selvän vierasvoiton 92–65. Peli lähti alusta asti vieraiden komennossa, kun Seagulls vei alkuminuutit 14–2. BC Nokia ei päässyt enää tuon jälkeen voittokamppailuun. Shawn Huff heitti voittajille 18 pistettä. BC Nokiasta vain Michael Besselink ylsi kaksinumeroisiin lukemiin 13 pisteellä.

Myös Bisons Loimaa taipui kotihallissaan, kun Joensuun Kataja voitti 77–53. Tässäkin pelissä kotijoukkue jäi ensimmäisellä neljänneksellä takaa-ajajaksi. Osat eivät vaihtuneet enää jatkossa, etenkin kun Bisons osui kotikoreihinsa vain 53 pisteellä. Niko Mattila pussitti Katajalle 18 pistettä. Bisonsista ainoastaan Cortez Edwards pääsi yli kymmenen pisteen 12 pinnalla.