Kuuntele Hockey Time -podcast tästä: Lukas Jasek valitsi Pelicansin KHL:n sijaan – Kuka on kaikkien aikojen viihdyttävin Lahdessa kiekkoillut ulkomaalaisvahvistus?

Lokakuun ensimmäisen Hokipodin pelaajahaastattelussa Pelicansin tshekkisentteri ja koko Liigan pistepörssin piikkipaikkaa hallussaan pitävä Lukas Jasek.

Lokakuun ensimmäinen Hokipodin pelaajahaastattelussa kuullaan Pelicansin tshekkihyökkääjä Lukas Jasekin ajatuksia Liigasta ja NHL:stä. Mirja Hussain

ESS

Osallistu ja voita! Kuka on kaikkien aikojen viihdyttävin Lahdessa kiekkoillut ulkomaalaisvahvistus? Hockey Time -podcastin kuuntelijakilpailuun pääset tästä.

Lokakuun ensimmäisen Hokipodin puheenaiheet:

– Isku Areenan typistetty seisomakatsomo on aiheuttanut kriittistä palautetta. Pelicans ilmoittaa jatkossa yleisömäärän myytyjen lippujen mukaan. (00:08)

–  Oldrich Valek, Martin Cech, Sean Avery vai kenties Justin Hodgman? Kuka on kaikkien aikojen viihdyttävin Lahdessa kiekkoillut ulkomaalaisvahvistus? Osallistu Hokipodin lokakuun kuuntelijakilpailuun. (05:57)

–  Lukas Jasekin haastattelu. Pelicansin tshekkisentteri johtaa koko Liigan pistepörssiä. NHL-unelma elää KHL-kosiskeluista kieltäytyneen keskushyökkääjän mielessä. (07:32)

– Nopeutta ja juonikkuutta Jasekilla piisaa. Suurimmat kehityskohteet löytyvät aloitustilanteista sekä puolustus- ja kaksinkamppailupelaamisesta. (15:20)

– Lahtelaisten keskikaistan kolmikko Henri Nikkanen, Sakke Hämäläinen ja Elias Vilén. (23:14)

–  Radek Koblizekilla vahvistunut KooKoo saapuu perjantaina Isku Areenaan. (27:58)

Kuka on kaikkien aikojen viihdyttävin Lahdessa kiekkoillut ulkomaalaisvahvistus? Vastaa lokakuun kuuntelijakilpailuun ja voita palkinto!

Voit kuunnella Hokipodin myös Spotify-suoratoistopalvelussa!

Kommentteja, risuja tai ruusuja voit lätyttää Twitterissä tilille nimeltä Hockey Time Lahti (@HokiPodi) ja aihetunnisteella #hokipodi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut