Yle: Kojonkoski irtisanottu Kiinan mäkihyppääjien valmennuksesta

Kojonkosken piti luotsata kiinalaisia mäkihyppääjiä ensi talven Pekingin olympialaisiin, mutta kiinalaisten urheilujohtajien mielestä hän ei ollut riittävän vaativa. TIMO JAAKONAHO / LEHTIKUVA

STT

Mika Kojonkoski on irtisanottu Kiinan mäkihyppymaajoukkueen valmennuksesta, kertoo Yle . Kojonkoski kertoo Ylelle, että hänen työsuhteensa päättyi puhelinsoittoon, kun hän oli ajamassa Saksan Klingenthalista muovimäkikisoista Sloveniaan.

Kojonkosken oli määrä luotsata kiinalaisia mäkihyppääjiä ensi talven Pekingin olympialaisiin. Hänen sopimuksensa piti päättyä vasta huhtikuun lopussa, mutta kiinalaisten urheilujohtajien mielestä Kojonkoski ei ollut riittävän vaativa.

Kojonkosken mukaan joukkueen naiskilpailijat tulivat viikonlopun kilpailuun itkien. Ylen mukaan Kojonkoski halusi tietää, mitä oli tapahtunut ja vaati selvitystä johtajalta.

– Sanoin hänelle, että jos se ei kelpaa, voimme lopettaa yhteistyön. Tunnin päästä tulikin puhelinsoitto, että yhteistyötä ei jatketa, Kojonkoski valotti.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut