Tessa Kakkoselle neljäs Suomen mestaruus thainyrkkeilyssä

Tessa Kakkonen voitti kotikisoissa thainyrkkeilyn neljännen Suomen mestaruutensa normaalia painoluokkaansa ylemmässä sarjassa. Ville Saari

ESS

Total Center Lahden ja Lahti Thaiboxing Clubin Tessa Kakkonen lunasti odotukset ja voitti thainyrkkeilyn SM-kisojen -54-kiloisten finaalin Lahdessa Lotilan koululla käydyissä kisoissa. Mestaruus oli Kakkoselle uran neljäs.

Ottelu ei ehtinyt edes toisen erän loppuun, kun vastustaja Hanna-Kaisa Kämppi heitti pyyhkeen kehään.

– Tärkeintä on nyt, että Tessa pääsi ottelemaan. Ideaalitilannehan tämä ei ollut, että jouduttiin nousemaan noin korkeaan painoluokkaan dieetin jälkeen, mutta tämä toimi hyvänä valmistavana otteluna tulevia MM-kisoja varten, valmentaja Hannu Vappula avasi.

Kakkonen, joka on voittanut urallaan tähän saakka jo lähes kaiken mahdollisen, on saanut paikan maajoukkueesta, ja ottelee joulukuussa Thaimaan MM-kisoissa normaalissa sarjassaan -48kg.

Muissa otteluissa Lahden Toni Ojanen (-81 kg) voitti semifinaaleissa Ville Kotikankaan ja eteni finaaliin. Kotiyleisön edessä kehässä otteli myös Laressa van Emden -71-kiloisten finaalissa.

Tero Kuorikoski vei thainyrkkeilyn SM-kultaa kotikehässä

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut