Ilveksessäkin Tapparaa kurittanut Meskanen laukoi voittomaalin

KooKoon Oskari Setänen pelasi pelasi kauden ensimmäisen ja uran 18:nnen nollapelin. Emmi Korhonen / LEHTIKUVA

Juha Aaltonen / STT

KooKoo haki perjantaina kolme pistettä kaadettuaan Hakametsän hallissa vain 3 181 katsojan edessä Tapparan 2–0. Voittomaalin teki Ilveksestä Kouvolaan siirtynyt Ville Meskanen ylivoimalla toisessa erässä.

– En koskaan halua hävitä Tapparalle ja plussaa oli tehdä maali. Ehdin jo tuulettaa toistakin maalia, mutta ilmeisesti se ei ollut maali sittenkään, Meskanen sanoi lauottuaan päätöserässä myös ylärimaan.

Tappara on liigan heikoin joukkue ylivoimalla eikä se nytkään siis pystynyt kolmen ylivoimapelin aikana ohittamaan kauden ensimmäisen ja uran 18:nnen nollapelin pelannutta Oskari Setästä.

– Avauserä oli muuten hyvä, mutta ei tehty maalia. Laukauksiin pitää saada laatua ja maskia maalivahdin eteen, selitti Tapparan valmentaja Jussi Tapola.

Syötön Meskaselle antoi myös Ilveksestä siirtynyt Joose Antonen. Myös Teemu Rautiaisella on pitkä Ilves-tausta.

– Oli mukava palata tuttuun päätyyn Hakametsän alakäytävällä, vaikka kopissamme olinkin pukenut viimeksi joskus C-juniorina, Meskanen lisäsi.

KooKoo pelasi vajaalla kokoonpanolla, sillä Kim Strömberg oli sairas ja Leevi Aaltonen putosi pois alkuverryttelyssä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut