Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Ida Hulkko ja Iron-seuransa ISL-uintiliigan semifinaaleihin

Suomalaisuimari Ida Hulkon edustama Iron-seura eteni uinnin ammattilaisliiga ISL:n marraskuussa kisattaviin semifinaaleihin. Hulkko keräsi keskiviikon ja torstain ratkaisuottelussa toiseksi eniten pisteitä kaikista uimareista.

– Semifinaalit olivat meille lähtökohtaisesti se realistinen tavoite ja alkukauden takkuilusta huolimatta paikka saatiin lunastettua. On yksinkertaisesti mahtavaa päästä vielä jatkamaan tiukkaa kisailua semifinaaleissa, toivottavasti vielä kovemmilla ajoilla, Hulkko iloitsi tiedotteessa.

Hulkko ui torstaina 50 metrin rintauinnin pudotuskisassa toiseksi ja 100 metrin rintauinnissa kolmanneksi. Hulkko ui ISL:n runkosarjassa kaikkiaan kahdeksan kertaa kärkikolmikkoon.

Marraskuun semifinaaleissa uivat myös Fanny Teijonsalo, Laura Lahtinen ja Jenna Laukkanen. Teijonsalon edustama Energy Standard voitti runkosarjan. Lahtinen ja Laukkanen edustavat London Roaria.