Lahden Reippaan ja Tommi Kautosen yhteistyö jatkuu

ESS

Tommi Kautonen jatkaa jalkapallon miesten Kakkosessa pelaavan Lahden Reippaan päävalmentajana kaudella 2022. Kautonen otti Reippaan valmennusvastuun täksi kaudeksi. Hänellä on valmennuskokemusta Veikkausliigasta ja U21-maajoukkueesta.

– Jatko tuntuu erittäin hienolta ja on mukava jatkaa tässä pestissä, Kautonen kommentoi tunnelmia tuoreeltaan seuran tiedotteessa.

Tommi Kautonen tarvitsi välillä täydellisen irtioton jalkapallosta, mutta veri vetää taas takaisin valmennustöihin – "Suoraan voi sanoa, että se on tavoitteena"

Tällä hetkellä lohkonsa neljäntenä olevan Reippaan paikka Kakkosessa on vakiintunut ja loppukauden ajan on tavoitteena säilyttää nykyinen asetelma sarjan ennakkosuosikkien tuntumassa. Kautonen on nauttinut tekemisestä pelaajien ja muun taustaryhmän kanssa koko kauden ajan.

Tulevan kauden tarkoituksen on jatkaa kehitysaskeleiden ottamista, kun tämä kausi on ensin analysoitu.

– Ainahan se on urheilussa mielessä – kehittäminen, Reippaan kasvatti Kautonen sanoo.

Reippaan valmennustiimissä jatkavat myös apuvalmentaja Tommi Vartiainen ja maalivahtivalmentaja Petri Haapsaari. Huoltajana toimii Martti Vekkeli.

Reippaalla on jäljellä kolme ottelua tämän kauden Kakkosessa.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut