Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Lisäajan kohurankkari pelasti KuPSin Hongan pihdeistä – "Pelin henki ei ollut lähelläkään tällaista"

Sunnuntaina sarjakärki HJK:n miesten jalkapalloliigassa nollannut espoolainen Honka oli pitää keskiviikkona myös sarjakakkosen Kuopion Palloseuran maalitta. Kuopiolaisten 1–0-voittomaali syntyi vasta lisäajalla rangaistuspotkusta.

Lisäajalla KuPSin Arttu Heinonen käänsi keskitystilanteessa selkänsä ja palloon rynnistänyt Hongan Jerry Voutilainen jyräsi hänen ylitseen. Rankkarituomion jälkipyykki poiki Honka-leiriin useamman keltaisen kortin ja yhden ulosajon.

– En pysty ymmärtämään. Pitää nähdä tilanne videolta. Pelin henki ei ollut lähelläkään tällaista tänään. Molemmin puolin annetaan tulla selästä, ja sitten vikalla minuutilla ratkeaa tohon. Kova tuomio, sanoi Hongan toppari Dani Hatakka.

Rankkarin laukoi maaliin Honka-kasvatti Tim Väyrynen. Honka osui ottelussa kahdesti ylärimaan.

– Aikamoinen päätös ja tyhjä olo nyt. Hieno peli ja mielestäni olimme jopa parempia, Hatakka mietti.

Kaudeksi 2018 liigaan noussut Honka on pelannut kolme vuotta putkeen kauden loppuun asti mitalista. Keskiviikkoillan tappio sinetöi sen, että tällä kaudella Honka päätyy alaloppusarjaan ja sijoitus on parhaimmillaankin seitsemäs. Päätään pudistellut Hatakka arveli, mistä motivaatio panoksettomiin peleihin vielä löytyisi.

– Tästä vihellyksestä lähinnä, Hatakka puhisi.