Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Ronaldo ohitti Messin jalkapallon rahakuninkaana

Jalkapallomaailman suurruhtinaat Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi ovat vääntäneet vuosikaudet kamppailua paitsi kentällä myös ihmisten mielissä siitä, kumpi onkaan parempi pelaaja. Kaksikko kilpailee tiukasti myös tienesteissä, ja Ronaldo ohitti Messin nousten kärkeen talouslehti Forbesin julkaisemalla jalkapallon tienestilistalla.

Ronaldo vaihtoi täksi kaudeksi italialaisesta Juventuksesta Englannin Valioliigan Manchester Unitediin, ja Messi jätti espanjalaisen Barcelonan siirtyessään ranskalaisjätti PSG:n riveihin. Messillä on korkeampi palkka, mutta kokonaistienesteissä Ronaldo on edellä 125 miljoonan dollarin eli noin 106,5 miljoonan euron summallaan. Messi jää 110 miljoonaan taalaan eli noin 94 miljoonaan euroon.

Kolmantena Forbesin listalla on PSG:n brassitähti Neymar (95 miljoonaa dollaria). Kärkikolmikko on selvästi muita edellä, sillä nelossijalla oleva PSG:n Kylian Mbappe ansaitsee 43 miljoonaa dollaria.