Agentti: Zlatan haluaa seurajohtajaksi peliuransa päätyttyä

Ibrahimovicin sopimus AC Milanin kanssa päättyy ensi kesäkuussa. AFP / LEHTIKUVA

STT–TT

Zlatan Ibrahimovic täyttää lokakuun alussa 40 vuotta ja pohtii agenttinsa Mino Raiolan mukaan seurajohtajaksi ryhtymistä sen jälkeen kun hänen jalkapalloilijan uransa on ohi.

– Sinä päivänä, kun hän ei enää tunne itseään joukkueensa avainpelaajaksi, hän lopettaa ja aloittaa uuden uran seurajohtajana, Raiola sanoi.

Ibrahimovic tuli hiljattain takaisin kentille viime keväänä saamansa polvivamman jälkeen. Hänen sopimuksensa AC Milanin kanssa päättyy ensi vuoden kesäkuussa.

– Saa nähdä, mitä Zlatan itse haluaa tehdä ensi kesäkuussa. Hän on aina mennyt vuoden kerrallaan, päätöksestä ei ole paineita, Raiola selvitti.

Ruotsalaistähti puhui hiljattain itse uransa vääjäämättä lähestyvästä lopusta toiseen sävyyn kuin Raiola nyt.

– Se pelottaa minua. Mitä teen, kun olen lopettanut? En ole vielä siinä pisteessä, joten en halua ajatella sitä. Kun se päivää tulee, selviän siitä. Uran jälkeen haluan vain kadota. Olen elänyt tässä maailmassa pitkään ja tiedän, mitä olen käynyt läpi fyysisesti ja henkisesti. Haluan vain kadota ja nauttia elämästä, Ibrahimovic sanoi.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut