NHL ennakoi lähes kaikkien pelaajien olevan täysin rokotettuja kauden alkaessa

NHL-joukkueiden kokoonpanoissa voi yhteensä olla korkeintaan 736 pelaajaa kauden alkaessa, kun 32 joukkueessa voi kussakin olla korkeintaan 23 kiekkoilijaa. AFP / LEHTIKUVA

STT

NHL-jääkiekkoliiga ennakoi lähes kaikkien pelaajien saaneen kaksi koronavirusrokotusta ennen seuraavan kauden alkua 12. lokakuuta

– Viimeisimmät tietomme viittaavat siihen, että kymmenen pelaajaa tai vähemmän ei olisi täysin rokotettuja kauden avauspäivään mennessä, NHL:n varakomissaari Bill Daly sanoi.

NHL-joukkueiden kokoonpanoissa voi yhteensä olla korkeintaan 736 pelaajaa kauden alkaessa, kun 32 joukkueessa voi kussakin olla korkeintaan 23 kiekkoilijaa.

– Jotkut pelaajat ovat suhtautuneet vastahakoisesti rokotuksiin, mutta viimeisimpien tietojemme mukaan vastahakoisuus on väistymässä. Toivottavasti pääsemme kauden aikana sadan prosentin rokotuskattavuuteen, Daly sanoi.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut