Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Honka kampesi toisen jakson maaleilla toistamiseen KTP:n tieltään – "Oltiin mielestäni selkeästi parempia"

Espoolaisesta Hongasta on tällä kaudella tullut miesten jalkapalloliigan vedenjakajajoukkue. Keskipakan Honka ei ole voittanut yhtäkään sarjataulukon kuudesta ylimmästä joukkueesta, mutta alapuolellaan olevasta viisikosta Honka on voittanut kaikki kertaalleen. Lauantaina Espoossa Hongan jalkoihin jäi toistamiseen tällä kaudella KTP maalein 3–1.

KTP sai avausmaalin lahjana, kun Hongan maalivahti Timothy Murray rähmi Ian Garretin köykäisen vedon Aleksi Tarvosen jalkaan.

Läpi ottelun hyvin prässännyt Honka käänsi pelin toisen jakson kolmella maalilla. Otso Koskisen esityöstä syntynyt maali merkittiin Luis Henriquelle ja voittomaalin teki kauden ensimmäisellään Konsta Rasimus. Lisäajalla onnistui Edmund Arko-Mensah.

– Oltiin mielestäni selkeästi parempia. Päästettiin yksi helppo maali ja tehtiin peli itsellemme vaikeaksi. Toisella jaksolla oltiin vaarallisia koko ajan ja KTP otti siihen sopivasti punaisenkin. Kova työ joukkueelta, summasi Hongan valmentaja Vesa Vasara.

Yhden pelin tällä kaudella voittanut KTP kärsi viidennen perättäisen tappion.

– Kun tuloksia ei ole tullut, niin meillä on pieni apina selässä. Eihän se sitä tarkoita, että pelaamme aina 90 minuuttia huonosti. Vaikeaa on tällä hetkellä, mutta edelleen uskotaan siihen, että saadaan se yksi voitto, siitä itseluottamusta ja kammetaan itsemme kuiville, pähkäili KTP-paidassa kolmen vuoden tauon jälkeen Espooseen palannut Honka-kasvatti Antti Mäkijärvi.