Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Jalkapallolegenda Pele edelleen teho-osastolla, toipuminen lääkäreiden mukaan tyydyttävää

Brasilialainen jalkapallolegenda Pele on edelleen sairaalassa, mutta hänen toipumisensa on ollut tyydyttävää. Asiasta kertoivat Pelen lääkärit tiedotteessa perjantaina. Jalkapalloikoni on sairaalassa toipumassa leikkauksesta, jossa hänen suolistostaan poistettiin kasvain.

Sairaalan lausunnon mukaan Pele on edelleen teho-osastolla. Tiedotteessa myös kerrotaan, että hän on osallistunut aktiivisesti keskusteluihin.

– Ystäväni, joka päivä oloni on hieman parempi. Odotan innolla pelaamista uudelleen, mutta aion silti toipua vielä muutaman päivän, Pelen Instagram-tilillä julkaistussa kuvassa muun muassa kirjoitetaan.

Sairaalan mukaan epäilty kasvain havaittiin alkujaan rutiinitutkimuksissa. Pele joutui Sao Paulossa sijaitsevaan Albert Einstein -sairaalaan 31. elokuuta. Pele, 80, oikealta nimeltään Edson Arantes do Nascimento, on kärsinyt viime vuosina terveysongelmista, ja hän on viettänyt sairaalahoidossa useita jaksoja.

Pele on jalkapallohistorian ainoa kolme maailmanmestaruutta voittanut pelaaja (1958, 1962, 1970) ja hänet on useissa yhteyksissä rankattu lajin kaikkien aikojen suurimmaksi hahmoksi.