Henri Rauhamäki valittiin Finlandia-hiihdon puheenjohtajaksi, Lari Lehtonen jatkaa markkinointipäällikkönä

HU-46:n puheenjohtaja Henri Rauhamäki johtaa jatkossa myös Finlandia-hiihtoa. Mirja Hussain

ESS

Finlandia-hiihto on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Hollolan Urheilijat -46:n puheenjohtajan Henri Rauhamäen. Rauhamäki on toiminut Finlandia-hiihdon organisaatiossa useissa eri tehtävissä vuosien ajan, viimeksi järjestelytoimikunnan puheenjohtajana. Hän on ollut myös päätoimikunnassa HU-46:n edustajana vuodesta 2015.

Hiihtotapahtuman puheenjohtajana viime vuodet toiminut Raiko Pousi keskittyy jatkossa Salpausselän kisoihin, mutta jatkaa Finlandia-hiihdon päätoimikunnassa Lahden Hiihtoseuran edustajana.

Finlandian markkinointipäällikkönä jatkaa kesken viime kauden mukaan tullut entinen maajoukkuehiihtäjä Lari Lehtonen, joka toimii myös HU-46:n toiminnanjohtajana.

HU-46:n toiminnanjohtaja Lari Lehtonen jatkaa myös Finlandia-hiihdon markkinointipäällikkönä. Mirja Hussain

Finlandia-hiihdon järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi puolestaan palaa HU-46:n Esko Saari.

49. Finlandia-hiihto on tarkoitus järjestää 12. ja 13. helmikuuta 2022. Matkoina ovat 65, 32 ja 20 kilometriä perinteisellä ja vapaalla hiihtotavalla. Kahtena edellistalvena tapahtuma on jouduttu perumaan, ensin lumenpuutteen vuoksi ja viime helmikuussa koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia.

Hollolan Urheilijoiden hiihtokoulu käynnisti kautensa kesäisessä säässä – hiihtobuumi on piristänyt osallistujamäärää, mutta huippuvuosiin on yhä matkaa

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut