Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Henri Rauhamäki valittiin Finlandia-hiihdon puheenjohtajaksi, Lari Lehtonen jatkaa markkinointipäällikkönä

Finlandia-hiihto on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Hollolan Urheilijat -46:n puheenjohtajan Henri Rauhamäen. Rauhamäki on toiminut Finlandia-hiihdon organisaatiossa useissa eri tehtävissä vuosien ajan, viimeksi järjestelytoimikunnan puheenjohtajana. Hän on ollut myös päätoimikunnassa HU-46:n edustajana vuodesta 2015.

Hiihtotapahtuman puheenjohtajana viime vuodet toiminut Raiko Pousi keskittyy jatkossa Salpausselän kisoihin, mutta jatkaa Finlandia-hiihdon päätoimikunnassa Lahden Hiihtoseuran edustajana.

Finlandian markkinointipäällikkönä jatkaa kesken viime kauden mukaan tullut entinen maajoukkuehiihtäjä Lari Lehtonen, joka toimii myös HU-46:n toiminnanjohtajana.

Finlandia-hiihdon järjestelytoimikunnan puheenjohtajaksi puolestaan palaa HU-46:n Esko Saari.

49. Finlandia-hiihto on tarkoitus järjestää 12. ja 13. helmikuuta 2022. Matkoina ovat 65, 32 ja 20 kilometriä perinteisellä ja vapaalla hiihtotavalla. Kahtena edellistalvena tapahtuma on jouduttu perumaan, ensin lumenpuutteen vuoksi ja viime helmikuussa koronapandemian aiheuttamien kokoontumisrajoitusten takia.

Hollolan Urheilijoiden hiihtokoulu käynnisti kautensa kesäisessä säässä – hiihtobuumi on piristänyt osallistujamäärää, mutta huippuvuosiin on yhä matkaa