Aston Villa -pomo BBC:lle korona-ajan maajoukkuekomennuksista: "Tämä on yhtä sotkua"

Valioliigaseurat ovat jatkossa haluttomia päästämään pelaajiaan maaotteluihin, jos korona-ajan karanteenisäännöt tekevät matkustamisesta ja pelaamisesta yhtä arvaamatonta kuin nykyisin. Aston Villan toimitusjohtaja Christian Purslow arvioi BBC:lle , että seurat ovat tilanteesta hyvin hermostuneita.

Aston Villa -pomo viittasi sunnuntaiseen Etelä-Amerikan MM-karsintaotteluun Brasilia–Argentiina. Ottelu keskeytyi Sao Paulossa vain muutaman minuutin pelin jälkeen, koska Brasilian viranomaisten mukaan Britanniassa pelaavat neljä argentiinalaispelaajaa rikkoivat karanteenisääntöjä.

Aston Villa antoi Emiliano Martinezille ja Teemu Pukin entiselle Norwich-seurakaverille Emiliano Buendialle luvan matkustaa Etelä-Amerikkaan, vaikka Valioliigan seurat olivat päättäneet toisin. Seurojen päätöksen mukaan pelaajien ei pitänyt matkustaa syyskuussa maihin, joista paluu edellyttää kymmenen päivän karanteenia Britannissa.

Martinezin ja Buendian lisäksi Argentiinaa edusti Tottenham-kaksikko Giovani Lo Celso ja Cristian Romero.

– Tämä on yhtä sotkua, Purslow sanoi ja vaati muutosta lokakuussa odottavaan maajoukkuetaukoon mennessä.

Purslow'n mukaan Aston Villa oli sopinut asiat tarkasti Argentiinan jalkapalloliiton kanssa, mutta sopimisesta ei ollut iloa.

Etelä-Amerikassa MM-karsintaotteluilla alkaa olla kiire, sillä pelit olivat matkustusrajoitusten takia tauolla viime vuoden syyskuusta tämän vuoden maaliskuuhun.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut