Kiekkokausi käynnistyy tällä viikolla – ESS:n erikoislehti julkaistaan keskiviikkona

Kiekkokausi 2021–22 -lehden juttujen ilmestyminen verkossa alkaa jo tiistaina.

ESS:n Kiekkoliitteen haastattelussa on muun muassa lahtelaisen junioriputken kasvatti Emil Larmi, joka nähdään viimein myös Pelicansin Liiga-miehistössä. Mirja Hussain
Mikael Hoikkala

Mikael Hoikkala

Jääkiekon Liiga-kausi käynnistyy torstaina, ja Pelicans aloittaa omat pelinsä lauantaina kotijäällä HIFK:ta vastaan. Etelä-Suomen Sanomat ennakoi alkavaa kautta perinteiseen tapaan erikoislehdellä, joka ilmestyy keskiviikkona.

Lehden pääjuttu kertoo maalivahti Emil Larmin tarinan. Hän lipsahti lahtelaisesta junioriputkesta naapuriseura HPK:hon, jossa kasvoi tähdeksi ja yleisön suosikiksi luonnonlapsimaisilla esiintymisillään. Nyt Larmi nähdään viimein Pelicansin Liiga-miehistössä, ja hän uhkuu näyttöhaluja vedettyään vesiperän ensimmäisellä NHL-valloitusyrityksellään.

Muissa lehden jutuissa perataan muun muassa Pelicansin uudistunutta kapteenistoa, päävalmentaja Tommi Niemelän persoonaa, Pelicans-naisten uutta tulemista, tshekkihankintojen traditiota ja Pelicansin ympäristöohjelman aikaansaannoksia.

Kiekkokausi 2021–22 -lehti on 24-sivuinen, ja se jaetaan ESS:n ja Uuden Lahden välissä keskiviikkona. Lehden jutut ja näköislehti ovat luettavissa myös ESS.fi:ssä sekä digilehdestä keskiviikkona.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut