Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Castrenille ensimmäinen tappio Solheim Cupissa, johto kääntyi lopussa selvään tappioon

Suomen Matilda Castren kärsi sunnuntaina ruotsalaisparinsa Anna Nordqvistin kanssa ensimmäisen tappion golfin naisten reikäpelikilpailussa Solheim Cupissa. Castren ja Nordqvist voittivat molemmat lauantain ottelunsa Euroopan ja Yhdysvaltain välisessä joukkuekilpailussa.

Sunnuntaiaamupäivän nelinpelissä Yhdysvaltain Toledossa Castren ja Nordqvist taipuivat yhdysvaltalaisparille Lizette Salas–Jennifer Kupcho kolmen reikävoiton erolla.

Castren ja Nordqvist johtivat otteluparia vielä kierroksen puolivälissä, mutta Salas ja Kupcho hyödynsivät eurooppalaisten virheet ja voittivat lopussa neljä reikää putkeen (14–17). Viimeistä reikää ei pelattu, kun yhdysvaltalaiset olivat jo Castrenin ja Nordqvistin tavoittamattomissa.

Lauantaina kokonaiskisassa alakynteen jäänyt Yhdysvallat ryhdistäytyi ja voitti sunnuntaiaamupäivän neljästä pelistä kolme. Eurooppa johtaa vielä kokonaiskilpailua pistein 6,5–5,5.

Sunnuntaina pelataan vielä neljä nelipallo-ottelua. Sunnuntain nelipalloparit päätetään myöhemmin. Solheim Cupin ensikertalainen Castren on toistaiseksi pelannut kaikissa mahdollisissa otteluissa.

Kilpailu huipentuu maanantaina kaksinpeleihin.