Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Ronaldo teki ManUn kanssa kahden vuoden sopimuksen: "Olen siellä, minne kuulun!"

Jalkapalloikoni Cristiano Ronaldon siirtyminen italialaisesta Juventuksesta englantilaiskentille Manchester Unitediin sai sinetin tiistaina, kun ManU vahvisti portugalilaishyökkääjän kahden vuoden sopimuksen. Sopimuksessa on optio kolmannestakin vuodesta.

Ronaldo pelasi ManUssa vuodet 2003–09, ja seuran fanit ovat toivottaneet hänet ilolla takaisin. Ronaldo teki seuralle 118 maalia 292 ottelussa, ja tehokkuutta häneltä odotetaan uudellakin aikakaudella. Mies saatetaan nähdä ManU-miehistössä 11. syyskuuta, kun United isännöi maajoukkuetauon jälkeen Newcastlea Valioliigassa.

– Kaikki, jotka tuntevat minut, tietävät päättymättömästä rakkaudestani Manchester Unitediin. En edes voi kuvailla tunteitani, tämä on kuin todeksi tullut unelma. Olen siellä, minne kuulun! Ronaldo hehkutteli Instagram-tilillään .

– PS – Sir Alex, tämä on sinulle..., Ronaldo omisti vielä paluutaan ManUn valmentajalegendalle Alex Fergusonille.

Juventus saa Ronaldosta vähintään 15 miljoonan euron siirtokorvauksen, mutta summa voi nousta 23 miljoonaan. ManU maksaa summan viiden vuoden aikana.