Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Kauden avausmaali oli iso helpotus AC Oulun Samu Alangolle – "Totta kai on vaikeaa, kun on hyökkääjä ja maalia ei tule"

AC Oulun tämän kauden hyökkääjähankinta Samu Alanko ehti pelata miesten jalkapalloliigassa 17 peliä maalitta, kunnes kauden avausosuma syntyi lauantaina Oulussa. Alangon toisen jakson 1–1-tasoitus FC Lahtea vastaan jäi ottelun viimeiseksi maaliksi.

– Oli iso helpotus. Totta kai on vaikeaa, kun on hyökkääjä ja maalia ei tule. Pienehkö apina tulee selkään, Alanko kertoi.

Puskumaali oli upea. Anselmi Nurmela huomasi ylimääräisen tilan rangaistusalueen kulmalla, kääntyi ja löysi tarkalla keskityksellä Alangon pään.

– Amilta (Nurmela) tuli erinomainen keskitys, ja oli helppo pistää sisään. Ei voi työtä tehdä paljon helpommaksi, kun tulee noin hyvä pallo, VPS-kasvatti kertasi.

Tasoituksen jälkeen FC Lahti haki vahvasti voittomaalia, mutta myös oululaisilla oli omat paikkansa loppuhetkillä. Pistejakoa voi pitää pelin kuvaan nähden osuvana lopputuloksena.

Macoumba Kandji vei vieraat johtoon ensimmäisen puoliajan lisäajalla. AC Oulun maalivahti Yann Fillion antoi pahan harhasyötön suoraan Pyry Lampiselle, joka tarjoili Kandjille paikan viimeistelyyn.