Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Valtteri Bottas kommentoi sopimustilannettaan: Kuka tietää, ehkä tiedän jotain, ehkä en

Valtteri Bottas sai vastata kysymyksiin ensi kauden suunnitelmistaan autourheilun formula 1 -sarjan Belgian kisaviikonlopun alla. Bottaksen sopimus umpeutuu tämän kauden päätyttyä, ja häneltä kysyttiin, joko hän tietää, mitä tekee ensi kaudella.

– Vielä ei ole uutisia kerrottavana, Bottas vastasi.

Bottas oli aiemmin kertonut toivovansa, että sopimustilanne olisi ratkennut jo kauden tässä vaiheessa. Onko hänelle yllätys, ettei sopimusta vielä ole?

– Ei oikeastaan. Kuka tietää, ehkä tiedän jotain, ehkä en, mutta kuten sanoin, ei ole uutisia kerrottavana, Bottas väisteli.

Onko kyse siis siitä, ettei päätöstä ole tehty vai että on päätetty, ettei päätöksestä kerrota julkisuuteen?

– Uutisia ei ole kerrottavana. Minun ei tarvitse selventää syitä sille. Meillä on työtä tehtävänä, uutisia ei ole, me keskitymme kilpailemiseen ja maksimipisteiden saamiseen, Bottas kontrasi.

Huhujen mukaan George Russell olisi viemässä Bottaksen paikan Mercedes-tallissa. Bottas vakuutti, ettei tämä ole vaikuttanut kaksikon väleihin.

– Kaikki on hyvin. Kiitos kysymästä, kaikki on hyvin.

"En tiedä olemmeko valmiina vai emme"

Alfa Romeon Kimi Räikkönen kertoi viettäneensä aikaa perheensä kanssa ja matkustelleensa kisakalenterissa olleen tauon aikana. Tunteeko Räikkönen patterien olevan ladatut loppukautta varten?

– En tiedä, olemmeko valmiina vai emme, mutta tässä me olemme, nyt mennään taas, joten sitten sen näkee, Räikkönen pyöritteli.

Oman tallinsa suorituskykyä Räikkönen piti arvoituksena.

– Toivottavasti olemme parempia kuin uskomme! Meidän rajoituksillamme tämä ei ole paras paikka, kun täällä on pitkiä suoria. Mutta olemme olleet ok muutamissa muissakin paikoissa, joissa on pitkiä suoria. Helppoa tästä ei tietenkään tule, mutta kun sää on todennäköisesti vaihteleva, sitä ei koskaan tiedä, Räikkönen analysoi.

Räikkönen kertoi, ettei nykypäivän formuloiden hektisessä aikataulussa ole enää päiväuniin riittävää taukoa kisapäivänä, eikä Räikkönen enää saa nuoruutensa unimäärää.

– Toivoisin, että voisin yhä nukkua samalla tavalla!